Собствениците на Филаделфия 76ърс обявиха, че са започнали търсене на

...
Собствениците на Филаделфия 76ърс обявиха, че са започнали търсене на
Коментари Харесай

Филаделфия вдига чисто ново бижу за над 1 млрд. долара

Собствениците на Филаделфия 76ърс оповестиха, че са почнали търсене на частни вложители за построяването на нова зала за отбора, която се чака да бъде на стойност към 1,3 милиарда $.

Джош Харис и Дейвид Блицър оповестиха, че са основали компания, която ще бъде управлявана от Дейвид Аделман и ще дава отговор за построяването на обекта. Той ще бъде разположен в Модния квартал в града.

"Филаделфия 76ърс е известна институция във Филаделфия с потвърден опит в вложението в своята общественост. Ето за какво ние се ангажираме да изградим дом от международна класа в сърцето на града и да създадем частно финансирана сцена, която укрепва връзките вътре локалната общественост посредством вложения, които дават приоритет на справедливостта, приобщаването и достъпността “, съобщи Харис в формалното си послание.

Мястото, на което би трябвало да бъде издигната залата, е с отлични транспортни връзки и ще размени действителен сега търговски комплекс. Очаква се възможната първа копка да бъде направена в околните години, а залата да бъде подготвена за началото на сезон 2031/32.

В момента отборът на Филаделфия 76ърс играе мачовете си от Националната баскетболна асоциация в зала "Уелс Фарго Сентър ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР