Собствениците на домашни любимци може да бъдат таксувани твърде много

...
Собствениците на домашни любимци може да бъдат таксувани твърде много
Коментари Харесай

Ветеринарите може да таксуват прекалено много от собствениците на домашни любимци за лекарства, тъй като е започнало ново разследване

Собствениците на домашни любимци може да бъдат таксувани прекалено много от ветеринарите за медикаменти или предписания, предизвести надзорът на конкуренцията, откакто бяха повдигнати „ голям брой опасения “ по отношение на цените.

Агентът за конкуренция и пазари (CMA) започва ново следствие, което може да докара до огромни промени в метода, по който притежателите на домашни любимци заплащат за лекуване. Ако някои констатации бъдат доказани, CMA може да принуди фирмите да разкрият цялостна информация за своя бизнес и цени.

Ветеринарните групи в Обединеното кралство също могат да бъдат принудени да наложат таван на таксите за предписания или даже да разпродадат елементи от своя бизнес. CMA откри, че някои притежатели на домашни любимци може да не получават съществена информация, като ценоразписи и разноски за предписания, и не постоянно им се оповестява за цената на лекуването, преди да се съгласят с него.

CMA също изрази опасения по отношение на неналичието на конкуренция, като към 60% от ветеринарните пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР