Собственици на крави в берковско село нанесоха побой над местен

...
Собственици на крави в берковско село нанесоха побой над местен
Коментари Харесай

Див екшън! Кравари пребиха старец в Берковско

Собственици на крави в берковско село нанесоха побой над локален собственик след скандал за вреди, нанесени от животните в равнища. Биячите са задържани, оповестиха от полицията, представени от в. „ Труд “.
Свадата пламнала в сряда по обед в местността „ Казаните “ край село Замфирово. Няколко крави, пуснати на паша, влезнали в масив с царевица на локален фермер. Преживните животни стъпкали и изяли част от стръковете, само че пристигналия на мястото татко на фермера Цветан П. /65 г./ изгонил добичетата.
Собствениците на кравите Т. А. /32 г./ и Р. Г./22 г./ се нахвърлили на възрастния мъж и почнали да го постановат. Със синини, охлузвания и контузии по лицето и краката потърпевшият е превозен в "Спешна помощ " в Беркоеица, а по-късно в болничното заведение в Монтана.
След обзор мъжът е настанен на лекуване в хирургичното поделение без заплаха за живота. Побойниците са арестувани в ареста за 24 часа. По случая е формиран досъдебно произвеждане за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР