Собственикът на Труд Петьо Блъсков предстои да бъде изведен с

...
Собственикът на Труд Петьо Блъсков предстои да бъде изведен с
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полиция подготвя извеждане с белезници на журналистите от Труд и на собственика Петьо Блъсков - гледайте НА ЖИВО

Собственикът на " Труд " Петьо Блъсков следва да бъде изведен с белезници от редакцията на вестника, научи ПИК.

Издателят не пожела да напусне офисите, защото по думите му заповедта, с която запечатват редакцията, е незаконосъобразна. Въпреки това Блъсков получи предупредително съобщение, че ще бъде изведен принудително, в случай че непринудено не напусне постройката.

Същото най-вероятно ще се случи и с останалите публицисти в медията, които също отхвърлят да изоставен офиса и не престават да работят по утрешния брой на вестника и към този час.

В 16.30 часа в редакцията влязоха няколко чиновници на Министерство на вътрешните работи, които оповестиха, че на всеки публицист в стаята ще напишат предписание за непринудено овакантяване на офиса. Работещите в " Труд " обаче отхвърлиха да подписат такива разпоредби.
свързани новини54636преди 2 часа40591преди 3 часа
Както ПИК заяви, представители на министерството на културата и на регионалната администрация на София запечатаха офисите на редакцията под диктовката на културния министър Велислав Минеков и неговия шеф Румен Радев.

Съветникът на Минеков и терорист от метрото Светослав Трайков персонално управлява интервенцията по смачкването на вестника. Трайков извика и ключар, който смени ключалките на входните порти на редакцията на " Труд ".

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР