Собственикът на най-голямото предприятие в областКалинел Марин Радевски е загубил

...
Собственикът на най-голямото предприятие в областКалинел Марин Радевски е загубил
Коментари Харесай

Собственикът на най-голямото предприятие в Ловеч почина с COVID-19

Собственикът на най-голямото дружество в област " Калинел " Марин Радевски е изгубил борбата с. За това излиза наяве от пост във Фейсбук на кмета на Троян Донка Михайлова и на заместник-регионалния министър Николай Нанков.
Радевски бе почетен жител на Троян и общински консултант от ГЕРБ. Един от най-големите донори в района и извънредно почитан в града.
" Отиде си Марин Радевски. Поклон пред индивида, който даде работа, вяра и вероятност на Троян. Искрено почитание към Почетния жител. Троянци ще го помним и ще го носим в сърцата си. ", написа в профила си Донка Михайлова, която пребори ковид.

" Съкрушен съм! Битката с Коронавирус 19 загуби един Човек, който безпределно доста почитам!

Собственикът на „ Калинел “, най-големият шеф в област Ловеч, най-хубавият човек, предприемач от най-висока големина, правилен другар. Доброто му сърце обилно даряваше нуждаещите се освен в община Троян! Така познават хората Марин Радевски и по този начин ще остане в спомените им.
 Проф. Ангелов: Започва офанзивата на човечеството против ковид, ще го победим с имунизациите Проф. Ангелов: Започва офанзивата на човечеството против ковид, ще го победим с имунизациите
" Във имунизационния проект имаме осъществяване на осведомителна акция, твърдо сме решени да надигнем целия запас на страната, с цел да дос...

Дълбок реверанс пред паметта му! Съболезнования за цялото семейство, за околните му, за приятелите му! "
Това написа регионалният координатор на ГЕРБ и заместник-министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР