Собственикът на „Марица“ и кандидат за президент на БФС Христо

...
Собственикът на „Марица“ и кандидат за президент на БФС Христо
Коментари Харесай

Президентът на Марица с позиция след срещата с Бербатов

Собственикът на „ Марица “ и претендент за президент на БФС Христо Христов изрази позицията си след срещата с Димитър Бербатов на стадион „ Марица “:

Приех концепцията тази среща да се реализира на стадион „ Марица “, с цел да се види положението въз основата. Подобни са изискванията и на другите клубове в аматьорския футбол, с дребни изключения, а това би трябвало да се знае. На този стадион упражняват и играят над 250 деца от школата на клуба, както и представителния отбор. Радвам се, че тази намира се реализира, считам че тя бе ползотворна и за клубовете и за екипа на Димитър Бербатов.

Аз не съм се отказал от моята кандидатура за президент на БФС. Но плануван конгрес към момента няма. Подкрепям Бербатов, както и всеки различен претендент, който е срещу статуквото и който работи за насрочването на конгрес. Освен това част от концепциите ни съответстват.

Искам ясно да заявя, че без значение от равнището, в което се състезава „ Марица “, за мен главен приоритет ще бъде аматьорският футбол, както и развиването на детско-юношеския футбол. Нужни са промени, това е видно за всеки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР