Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев бе изключително ядосан заради

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев бе изключително ядосан заради
Коментари Харесай

Иван Василев бесен след токовия удар в Коматево - ще сезира комисии заради липсващ агрегат

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев бе извънредно сърдит поради случилото се онзиден в Коматево. Столичните железничари приключиха 0:0 като посетител на пловдивчани, като мачът бе белязан от сериозен токов удар, който прекъсна срещата с цели 50 минути.

Проблемът обаче беше в това, че “канарите ” нямаха аварийно зареждане и трябваше да се изчака електричеството да бъде възобновено. По закон всеки един тим е задължен да има обезпечено аварийно зареждане.
 Любенов: Видяхте какво се случи, желая да похваля Лука Иванов Любенов: Видяхте какво се случи, желая да похваля Лука Иванов
“Несериозно нещо! Те нямат елемент, нямат аварийно зареждане. Трябва да са го създали! Както аз направих на Локомотив. Кредит изтеглих и направих освен осветяване, само че и в допълнение зареждане и така нататък Какво значи, ще доиграваме на следващия ден? Къде ще спят тези момчета довечера? Къде ще вечерят? Как ще се прибират и на следващия ден да пътуват отначало? Къде отиват душeвност, централизация? Това е несериозно!

Каква е наредбата? Доколкото съм осведомен с правилника, в случай че в границите на 60 минути няма възобновяване на зареждането, би трябвало да получим служебна победа с 3:0. Мисля, че това е записано в правилника на УЕФА “, съобщи Василев пред “Блиц ”.

“Как по този начин съдията ще споделя, че на следващия ден ще продължим мача. Чия е виновността? Наша ли? Че не сме се явили за дуела? Ако аз на следващия ден не се явя, ще ме извадят от групата. Къде им е елементът, който би трябвало да имат? Нужно е да има спешно осветяване за хората, за ВАР, за всичко. Как аз имам, те нямат! Аз самият изтеглих заем, с цел да направя осветяване, да включа от два трафопоста, за което съм платил в допълнение пари “, добави предприемачът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Ще сезирам където и каквото би трябвало. Локомотив (София) няма виновност за тази работа, че в цялото “Коматево ” е спрял токът. Какво общо има кварталът със стадиона? Ако това се случи при мое домакинство, дали ще подходят по този начин? Само на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) се дава. Къде са Левски, ЦСКА, Славия… Къде е Локомотив (София), където ние си вършим всичко? С наши средства и пари. Омръзна ми от глезенето на някои тимове. Да си хвърляме кърпите и да ставаме да си вървим тогава! Утре щял да се доиграва мачът!? “

“Отива съдията и споделя на шефа, че в случай че мачът не се възобнови до 19:05 часа, ще се играе на следващия ден. Започнаха в 19:20! Да, може би е абсурд, само че както на мен са желали да направя тези неща и да разполагам с документи и аз съм ги направил, по този начин и другите би трябвало да са ги създали. А не всичко да им дават на готово. И пари им дават и не се знае какво става. А в София – Славия, ЦСКА, Левски и ние, всичко с наши средства. Ние сме най-ощетените. Омръзна ми от Локо (Пловдив), Ботев (Пловдив). И какъв брой пари им дадоха и няма нищо “, приключи босът на Локомотив (София).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР