Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев бе бесен от представянето

...
Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев бе бесен от представянето
Коментари Харесай

Бозата ехидно: Пак ли аз продадох мача?

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев бе гневен от представянето на тима при гостуването на Левски, изгубено по пагубен метод с 0:6. Той разяснява и следващата офанзива на последователите към него.

" Феновете няма какво да ми благодарят, да благодарят на себе си. Срам е за тях, а не за мен. Те би трябвало да се срамят, че докараха нещата дотук. Чакат единствено да паднем и да вършат проблеми. Те са виновни, а не аз. Не са тематика за диалог за мен.

Нека не престават да си пишат, да ме плюят, да ме хулят... Пак ли аз съм отговорен, отново ли им продадох мача? “, съобщи босът на " червено-черните " пред " Тема Спорт ".

" Осем играчи от предишния тим бяха на терена против Левски. Да, загубихме, и то тежко. Но футболът е това - биеш, падаш, ставаш... Аз ли съм отговорен, че загубихме, че не съм обезпечил всичко на състезателите? Те ли заплащат на футболистите за издръжката на клуба, санкциите, които са след всеки кръг. Нали знаете докога беше Иван Василев, до май месец. Нали желаят да играят в " А " окръжна група? Аз не съм във война и не желая да водя война с никой. Филмът е завършен от дълго време. Те желаят срещи с мен, само че аз не желая. Аз съм локомотивец, само че те не знам.

Това няма да е последната ни загуба, ще има и още. Но вършим селекция в придвижване, сглобяваме състав. Момчетата обаче да си измият срама, тъй като аз не съм играл. Дори и на мачове не вървя и отново аз съм отговорен.

Въпреки това не преставам да оказвам помощ. Все отново аз имам активи и вложения в Локомотив, за които би трябвало да се грижа. Живея с болката и със срама. Но се случва, има го и това.

Да се стягат момчетата, а почитателите да си пишат, колкото си желаят. Всичко съм го направил поради последователите, поради клуба, а не поради себе си. Аз не съм на облага от Локомотив, а съм на загуба и не преставам да ги устоявам. Но моторът към този момент не работи на 100 %. Аз ли го изключих по мое предпочитание, или те го изключиха. Благодарение на кого?!

Няма амнистия, откакто очернят по този начин един човек. Не желая и да се виждам с тях. Всичко е завършено от дълго време. Клубът е на тезгяха. Който желае, да заповяда, сядаме и преговаряме. Наскоро пристигна един почитател, желал да взима Локомотив. Показах му защо става въпрос и той сподели, това не е лъжица за моята уста ", добави предприемачът.

" Да, болно ми е и ме е гняв, че загубихме по този начин, само че и това го има във футбола. Но против Левски не играха нищо. Глобил съм футболистите още сутринта. Защото някои от тях не се изпотиха, не осъзнават чия фланелка носят. Не съм спал цяла нощ и сутринта незабавно отидох на стадиона.

Когато бием, треньорът е номер едно, когато падаме - аз съм отговорен. Стойчо Стоев си остава и другия мач се надявам, че ще спечелим.

Ето, докарах им за треньор и локомотивец, какъв им е казусът?! Те ще споделят какъв да е треньор, те ще споделят кои играчи да се вземат, кои да са на терена... Нека да си плюят, в техен плюс е. Не ме стимулират, в противен случай - демотивират ме ", сподели още сърдит Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР