Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път заяви

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път заяви
Коментари Харесай

Христо Крушарски: Борбата с Копенхаген ще е безмилостно жестока и епична

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за следващ път съобщи пред " Мач Телеграф ", че е оптимист преди идния дуел с Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

" Не знам за какво управлението на гостите отхвърли обичайния обяд преди дуела. Доколкото разбрах, са се отказали от съображения за сигурност. За мен и за нашите футболисти няма да има специфична награда преди този първи мач, само че ще има награда, в случай че отстраним Копенхаген и продължим в шампионата.

Освен желязна игра и победа, друго не чакам от дуела. Борбата ще е безмилостно жестока и епична. Ще играем на кръв. Имах среща с момчетата и си поговорихме дълго. Наясно са какво се чака от тях. Трябва да прескочат и този кръг. Това е нашата цел. Със сигурност знам какъв брой сериозен съперник има против нас, само че желая убеденост от нашите футболисти.

Българите не сме по-долу от нито една нация. Проблемите постоянно си ги вършим сами и нарушаваме реда. Никой в тима не би трябвало да мисли за прехвърляния или да се разсейва с каквото и да е. Добрите игри са най-хубавият метод всеки да си вдигне цената и да провокира вниманието, което заслужава ", сподели Крушарски.
 Община Пловдив отпусна още пари за стадионите на Ботев и Локомотив
Община Пловдив отпусна още пари за стадионите на Ботев и Локомотив

С цялостно мнозинство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР