Собственикът на Левски Наско Сираков зацикли и в изпълнението на

...
Собственикът на Левски Наско Сираков зацикли и в изпълнението на
Коментари Харесай

Наско Сираков се изложил зверски на среща, която е можела да спаси Левски от фалит

Собственикът на Левски Наско Сираков зацикли и в осъществяването на План Б за спасението на " сините ", който така и така не е доста явен. Оказа се, че босът на един от главните спонсори на клуба " Палмс Бет " е отказал препоръчаните му от Сираков 30% от акциите на Левски.

Наско е упорствал да получи за тях към 3 милиона лв., които да бъдат употребявани мигновено за спасението на " сините ". Шефът на " Палмс Бет " обаче отказал офертата, тъй като не виждал смисъл да има акции на Левски , които действително не му дават никаква власт, откакто Сираков по този начин или другояче ще остане с 51 %.

Според осведомени бързият отвод се дължи и на различен факт. Наско поканил на среща шефа на букмейкърската компания предишния петък. Човекът бил на отмора в Гърция със фамилията си, само че се прибрал у нас, с цел да се види със Сираков.

Срещата обаче по този начин или другояче не се състояла, тъй като Наско решил да я анулира в последния миг, с цел да отиде на море. Това значително е предопределило изхода от диалога, който в последна сметка се провел в неделя и е приключил зле за Левски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР