Собственикът на Иван Василев, заяви, че тимът трябва да е

...
Собственикът на Иван Василев, заяви, че тимът трябва да е
Коментари Харесай

Иван Василев: Още нищо не е решено, трябва да внимаваме

Собственикът на Иван Василев, съобщи, че отборът би трябвало да е доста деликатен преди днешното домакинство на. " Железничарите " имат 6 точки задатък пред " шоколадите ".

" Надявам се, че тимът е подготвен и ще стартираме пролетния дял с победа. Още нищо не е решено и би трябвало да сме деликатни. Мачове има доста. Спортно-техническият щаб е разучил противника и ще подходим отговорно, тъй като тези първи дуели постоянно са най-трудни. Дано и времето да е с нас. Ще създадем всичко по силите си да подготвим терена ", разяснява пред " Тема Спорт " босът на " червено-черните ".

Наставникът на " железничарите " Иван Колев пък показа, че възможностите със Спортист са 50:50 и единствено от неговия отбор зависи да ги промени. Специалистът ще разчита на двама досегашни футболисти на " шоколадите " - и. През есента те бяха значима част от серията от победи, които Спортист записа. За последно отборът от Своге загуби на 26 септември - 1:3 при гостуването си на. В " Надежда " са окуражени да санкционират противника и да си върнат първото място.

Локо притегли още петима нови тази зима - вратаря, капитана на, от, от и от. Втора лига 18 кръг, понеделник 15 февруари  Локомотив (София) 13:30предстои  Спортист (Своге)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР