Собственикът на Интер (Маями) Хорхе Мас заяви, че му е

...
Собственикът на Интер (Маями) Хорхе Мас заяви, че му е
Коментари Харесай

Собственикът на "Интер" : Преговорите с Меси продължиха три години

Собственикът на " Интер " (Маями) Хорхе Мас съобщи, че му е лишило три години, с цел да притегли Лионел Меси в клуба. Аржентинецът, че ще продължи кариерата си в Съединени американски щати предишния месец, откакто изкара два сезона в.

Мас съобщи, че в началото е почнал да мисли за трансфер на Меси още през 2019, когато звездата още беше в " Барселона ". Дейвид Бекъм, който е съсобственик на клуба, също е приказвал с Меси няколко пъти, само че единствено по футболни въпроси.

" Работих три години по този трансфер, година и половина доста интензивно. Имаше доста диалози с татко му Хорхе (който е и негов сътрудник - б.а.). Дейвид също приказва с Лео, само че единствено по футболни въпроси, тъй като е бил футболист ", сподели Мас пред " Ел Паис ".

Меси обмисляше в " Барселона ", а също така имаше от саудитския " Ал Хилал ".

" Не желаех да го слагам напрегнат. Говорихме в Барселона, в Маями, в Росарио, в Доха... По време на цялото на международно състезание бях в Катар, гледайки Аржентина ", добави Мас.

Той сподели, че договорът за телевизионните права сред Мейджър лийг сокър (МЛС) и " Епъл " също е бил от огромно значение за договорката.

Очаква се Меси да подпише контракт с " Интер " (Маями) до декември 2025, а Мас удостовери, че нападателят ще получава " сред 50 и 60 млн. $ годишно ".

 От втория опит: по какъв начин От втория опит: по какъв начин " Интер " (Маями) съумя да притегли Меси

Мас съобщи, че и клубът желае да притегли играчи, с които Меси се познава и е играл години наред. " Интер " към този момент разгласи привличането на, като се чака различен дълготраен футболист на " Барселона " - Жорди Алба, да го последва. Собственикът обаче отхвърли спекулациите, че " Интер " може да притегли Луис Суарес и Анхел ди Мария.

Междувременно, президентът на " Барселона " съобщи, че Меси не се е върнал в клуба, тъй като е " желал по-малко напрежение ".

" Имахме съглашение с Ла Лига, което щеше да ни разреши да прехвърлим запаси за Меси. Казахме го на Хорхе Меси. Той ми сподели, че Лео е имал доста сложна година в Париж и че желае по-малко напрежение. С нашата алтернатива той щеше да продължи да е напрегнат и разбирам решението му ", сподели Лапорта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР