Собственикът на гръцкия футболен тим ПАОК - Иван Савидис, се

...
Собственикът на гръцкия футболен тим ПАОК - Иван Савидис, се
Коментари Харесай

Иван Савидис: Извинявайте! Исках да предпазя феновете на ПАОК!

Собственикът на гръцкия футболен отбор ПАОК - Иван Савидис, се извини за държанието по време на дербито с АЕК. В края на мача той нахлу на терена въоръжен, като съгласно реферите е отправял смъртни закани.

Самият предприемач и народен представител в съветската Дума отхвърли да е сплашвал длъжностите лица и за първи път излезе с публично изказване, откакто беше разгласен за национално търсене. То бе оповестено в формалния уебсайт на ПАОК.

" Искам да понеса опрощение на всички почитатели на ПАОК, футболните последователи от Гърция и международната футболна общност.

Много скърбя за случилото се. Нямах право да излизам на терена по подобен метод.

Емоционалната ми реакция бе провокирана от положението на футбола в страната и всички не-футболни фактори, които доведоха до развоя на ПАОК-АЕК - дейностите на съдиите и делегата, спирането на срещата, митингите и влизането на хора от щабовете на терена.

Всичко това можеше да сътвори нестабилна обстановка и влизането ми на терена бе само за да я предотвратя, както и да защитя десетките хиляди почитатели на ПАОК от провокации и конфликти, които можеша да завършат с човешки жертви.

Нямах желание да въздействам на противниковия тим или на реферите. Със сигурност не съм заплашвал никого!

За страдание, както аз, по този начин и моето семейство и сътрудници, бяхме заложници на не-футболни условия.

Ще продължим да се борим с неспирните офанзиви, които идват от всички равнища. Надявам се на обективен футбол, обективен развой и от тук нататък да печелим борбите по терените, а не в съда.

Още един път са оправдавам! "

Вчера (12 март) гръцките управляващи издадоха заповед за ареста на Савидис. Той обаче по този начин и не бе спретнат в ареста. Очаква се през днешния ден да му бъде повдигнато обвиняване от прокуратурата в южната ни съседка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР