Собственикът на фитнес център в Пловдив е застрелян тази сутрин

...
Собственикът на фитнес център в Пловдив е застрелян тази сутрин
Коментари Харесай

Убиха бизнесмен в Пловдив с куршум в гърдите

Собственикът на фитнес център в Пловдив е убит тази заран към 09:00 часа. 43-годишният Даниел Божилов е погубен с един патрон в гърдите, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Престъплението е осъществено в парк Лаута на така наречен кучешка алея, в най-обраслата част. Там няма видеонаблюдение. Мъжът разхождал кучето си, когато бил прострелян. Случайни минувачи попаднали на тялото.

Самият той живеел в региона на парка.

ИЖТЕ СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА СТРЕЛБАТА

От полицията в началото не потвърдиха самоличността на убития, по-късно заместник-окръжният прокурор Галин Георгиев сподели, че към този момент я знаят, само че отхвърли да заяви името.

Потвърди единствено, че е на 43 години и е от Дупница, в Пловдив е имал бизнес, там е и живеел от 10 години.

Не е престъпно проявен.

Даниел Божилов се е занимавал с търговия на фитнес уреди, имал и слънчево студио. Прокуратурата дефинира бизнеса му като малък.

Две са главните версии - финансови отговорности и дело на конкуренцията.

Полицията обаче работи по всички вероятни версии, заяви старши комисар Атанас Илков, шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Той е живеел на фамилни начела с жена от Пловдив, която към този момент е разпитана. По думите на шефа на пловдивската полиция има очевидци, които са чули изстрела. Кучето, което убитият е разхождал е било намерено до него и сега е настанено във ветеринарния комплекс в Пловдив.

Министерство на вътрешните работи работи по случая. Местопрестъплението е отцепено, има полиция.

Информацията на полицията по случая е, че към 9:00 часа през днешния ден е получен сигнал

за смъртоносно прострелян мъж на алея в парк "Лаута " в Пловдив. За случая е известена Окръжна прокуратура - Пловдив. Образувано е досъдебно произвеждане. Предприети са дейни оперативни и издирвателни дейности по изясняването на всички обстоятелства и условия към случая и самоличността на жертвата.

Кметът на регион „ Тракия “, където се намира парка,

Костадин Димитров изясни, че в региона има 22 камери за видеонаблюдение, само че те са ситуирани по централните алеи, а убийството е станало в една от пресечките към тях. Въпреки това през днешния ден проверяващите ще прегледат камерите. Костадин Димитров сподели още, че целият парк е осветлен и, че е най-добре охраняваният от общинска полиция, защото в него се разхождат доста майки с деца и възрастни хора.

Показно ликвидиране в парка "Лаута " беше осъществено преди 2 години.

Разстреляният бе Димитър Стоянов-Митьо Лудия, ръководител на бойна федерация. Той бил клиент на същия фитнес.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР