Собственикът на Челси Роман Амбрамович обяви в изявление на официалния

...
Собственикът на Челси Роман Амбрамович обяви в изявление на официалния
Коментари Харесай

Абрамович се оттегля от управлението на Челси

Собственикът на " Челси " Роман Амбрамович разгласи в изказване на формалния уебсайт на клуба, че предава ръководството на клуба на тръста, който управлява благотворителната му фондация.

Милиардерът показва, че през двете десетилетия като притежател е направил всичко допустимо, с цел да бъде сполучлив, и добавя, че новите шефове са " в най-хубавата позиция да се грижат за ползите на клуба, играчите, личния състав и почитателите ".

Моментът не може да бъде по-неподходящ за лондонския тим - на следващия ден " Челси " излиза на " Уембли " във край за Купата на Лигата против " Ливърпул ".
Ето и малко изказване на олигарха.
" По време на съвсем 20-годишния интервал, в който съм притежател на ФК Челси ", постоянно съм възприемал ролята си като страж на клуба, чиято работа е да подсигурява, че сме толкоз сполучливи, колкото е допустимо с днешна дата. Както и да градим за бъдещето, като в същото време имаме позитивна роля в нашата общественост.

Винаги съм вземал решенията, следвайки най-хубавия интерес на клуба. Оставам предан на тези полезности. Ето за какво през днешния ден давам попечителството за " Челси " на тръста, който ръководи благотворителната организацията на " ФК Челси ".

Вярвам, че сега те са в най-хубавата позиция да се грижат за ползите на клуба, играчите, щаба и почитателите ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР