Собственик на зоомагазин в Сан Франциско, който иска да предаде безплатно 40-годишен магазин при 1 условие

...
[Източник]Собственик на зоомагазин в Сан Франциско е готов да предаде
Коментари Харесай

[Източник]

Собственик на зоомагазин в Сан Франциско е готов да предаде любимия си магазин на нов собственик безплатно — но при едно условие.

Търся купувачи: Джон Чан, 58-годишният собственик на Pet Central в , публикува в Nextdoor за своя магазин миналата седмица. Той търси потенциални кандидати, които се интересуват от управлението на бизнеса, за който се е грижил през последните 40 години, каза той за .

„Продава се магазин за домашни любимци. Собственик пенсионер. Търся някой [sic], който обича животните. И се грижете добре за моите клиенти. Исканата цена е $0", написа Чан.

Защо го прави: Чан каза, че иска да прекарва повече време със семейството си. Той сподели, че е работил на 10-часови смени в магазина в продължение на шест дни на всеки седмица и никога не е взимал ваканция за повече от няколко дни.

Още от NextShark: Сервитьори в китайски ресторант, заснети на видео как се борят с вечеря в китайския квартал на Аделаида

Той също така добави, че Pet Central е част от живота му още от младостта му, тъй като често прекарва време в магазина, преди да поеме бизнеса, след като родителите му се пенсионират.

Каква е уловката: Докато Чан е готов да прехвърли бизнеса си – който според съобщенията има стойност от $300 000 – безплатно, той ще вземе инвентара на магазина, за да го запази за себе си. Инвентарът се оценява на около половината от този на магазина обща стойност.

Правилният купувач: Заявявайки, че парите не са проблем, Чан каза пред CBS News, че иска да „намери хора с добро сърце. Това е най-важното нещо“. Той сподели, че вече е получил 100 обаждания и имейли, откакто рекламира магазина си. Той също така отбеляза, че Pet Central все още има оставащи четири години от договора за наем на сградата и има добри отношения с наемодателя.

Още от NextShark: Филипинско семейство, преследвано от хъскито на човека, казано да се върне до Китай“ в Нова Зеландия

Други подробности: Pet Central продава различни видове животни, като влечуги, птици и риби. Магазинът имаше трима служители и работеше седем дни в седмицата, преди пандемията да затвори Сан Франциско.

 

Още от NextShark: Куче, което спаси живота на собственика, умира от раздяла безпокойство 12 дни по-късно

Харесвате ли това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Полицията в Ню Йорк търси помощ за идентифициране на заподозрян, който многократно е удрял азиатец в метрото на Куинс

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР