Собственик на чисто нова Tesla Model S се похвали с

...
Собственик на чисто нова Tesla Model S се похвали с
Коментари Харесай

Собственик на Tesla се похвали с интересна функция, която скоро може да стане серийна

Собственик на чисто нова Tesla Model S се похвали с забавна функционалност, която доста от почитателите на марката чакат с неспокойствие. Лари Ли разгласява видео в своя Twitter профил в което демонстрира по какъв начин дисплеят на инфотеймънт системата на колата му се движи към лидера или пасажера единствено с натискането на сензорен бутон.

Tesla finally added screen swivel to the refreshed model s

— Larry Li (@TeslaFrunk)
Още преди няколко месеца в интернет се появи информация, че от Tesla към този момент продават коли с нужния за това хардуер, само че никой не бе показвал сходна функционалност на своя автомобил. Към момента достоверността на видеото и придвижването на екрана не е доказана, защото Ли не е показал версията на софтуера на колата или друга сходни данни, които да потвърдят неговата автентичност.

— Larry Li (@TeslaFrunk)
Лари Ли твърди, че е получил колата си на 29 април тази година, а функционалността оказва позитивно въздействие на изгледа, както от пасажера, по този начин и от водача при придвижване. От Tesla към момента не са удостоверили информацията, въпреки да се чака Мъск да се включи с отговор към видеото скоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР