Собственик на бензиностанция в САЩ реши да превърне 1 април,

...
Собственик на бензиностанция в САЩ реши да превърне 1 април,
Коментари Харесай

Бензиностанция раздаде безплатно над 30 тона гориво

Собственик на бензиностанция в Съединени американски щати реши да трансформира 1 април, Деня на шегата в Деня на горивата (игра на думи от британски: April Fools Day – April Fuels Day) и да раздаде към 26 тона гратис гориво на своите клиенти. По проект, промоцията е трябвало да продължи 4 часа, само че плануваното гратис гориво привършило още на втория час.
`Бензиностанция

Собственикът решил въпреки всичко да не разочарова клиентите и да продължи с промоцията, като раздал над 30 тона гратис гориво. Той споделя, че направил това, с цел да не разочарова хората, които са пристигнали от други градове. През последните месеци цените на горивата в международен мащаб се подвигат, а в Съединени американски щати те доближават до над 4 $ за един галон или над 3.50 евро за 3.78 литра.

The free gas started early!
— Matt Reed (@MattReedNews)
„ Никога не съм участвал на нещо сходно, необикновено е! Цените на горивото бъркат в джоба на всеки, в това число и моя, това е като да ти върнат парите, които към този момент си похарчил. “, споделя един от радостните клиенти на бензиностанцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР