снователят на Space X и Tesla Илон Мъск поиска да

...
снователят на Space X и Tesla Илон Мъск поиска да
Коментари Харесай

Мъск не спира да привлича вниманието върху себе си. Недоволен е от спасителна операция в Тайланд

снователят на Space X и Tesla Илон Мъск изиска да се направи инспекция на интервенцията по спасяването на децата в Тайланд. Той бил неудовлетворен, че ръководителят на интервенцията отказал да употребява неговата мини подводница, написа  The Guardian, представен от Dnes.bg.

Спасителят счел, че машината е непригодна за тези условия, в които се организира избавителната интервенция. " Въпреки че оборудването им е софтуерно изискано, то не дава отговор на нашата задача да отидем в пещерата ", споделил Наронгсак Осанаткорн пред кореспонденти.

В отговор на това Мъск  го назова незадоволително способен, защото не може да е специалист по тези въпроси. Милиардерът също по този начин разгласява изображение на негова електронна преписка с английски водолаз - Дик Стантън, който изискал предприемачът да продължи да работи върху подводницата.

Във вторник, 10 юли бяха изведени и последните петима от пещерата в Тайланд.  Те бяха последните от групата, състояща се от 13 души, блокирани подземен.

Бедстващи бяха група възпитаници на възраст от 11 до 16 години и треньора им по футбол. Те влезнали в пещерата от северната й част, където била суха, само че скоро дъждовете я наводнили и напълнили с камъни. Операцията за тяхното търсене продължи 10 дни. Хората бяха открити живи четири километра от входа на пещерата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР