Снощи поредният отпаднал от шоуто Денсинг старс беше певицата, актриса,

...
Снощи поредният отпаднал от шоуто Денсинг старс беше певицата, актриса,
Коментари Харесай

Богомил Бонев бесен от отпадането на Нона: Денсинг Старс е нагласено, пробутват свои хора!

Снощи следващият изнемощял от шоуто " Денсинг старс " беше певицата, актриса, че и някогашен червен народен представител Нона Йотова. Съпругът й Богомил Бонев, прочут със странните си изцепки в обществените мрежи, н е се посвени да упрекна шоуто в шуробаджанащина. Според генерала борбата е била нагласена, с цел да загуби жена му.

Тя излезе в борба със Свилен Ноев от " Остава " и макар че не се показа изключително добре, надалеч превъзхождаше своя съвсем несъответстващ противник и би трябвало да остане в шоуто, най-малко съгласно множеството консуматори.

По този мотив някогашният вътрешен министър Бонев написа в профила си, че си е отдъхнал и че най-накрая ще си прибере дамата у дома, за благополучие без доста съществени контузии от танците.



Генералът на всички места вижда конспирации

И захапа продуцентите: " Е, мъчно ще си тръгне Свилен, откакто жена му е редактор в предаването ". Тези думи провокираха скандал и консуматори нададоха плач против продукцията.

Самата Нона Йотова влезе в облика на Лайза Минели, за което мъжът й още веднъж се пошегува, че е завел в студиото Нона, а се прибира с Лайза - кой като него. И добави, че още първоначално е помолил Илияна Раева да скъса половинката му още първия път, само че треньорката на художествените ни гимнастички мигновено му отказала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР