Снощи по бТВ пак беше инсталиран депутата от Хасково, дето

...
Снощи по бТВ пак беше инсталиран депутата от Хасково, дето
Коментари Харесай

Фрогоко: Добрев ни зашлеви с поредната порция тлъсти лъжи

Снощи по бТВ отново беше конфигуриран депутата от Хасково, дето не го пускат да напусне Народното събрание, с цел да ни зашлеви с следващата порция тлъсти неистини, които вещаят сполучливо продължение на десетилетния геноцид против популацията на територията. Няколко индивида ми се обадиха да го виждам и аз го сторих. Предположих, че желаят да чуят мнението ми и за това взех решение да го събера в една съсредоточена инфо-графика.

Ще поясня графиката, ако някой среща компликации при нейното разчитане. Белите стълбчета/барчета демонстрират междинните цени на електрическата енергия, за съответните посочени интервали. Най-първото бяло стълбче е междинната борсова цена на тока за целия декември 2017-та година Второто - за целия януари 2018-та година Третото - от началото на 2018-та до през днешния ден. Четвъртото - за днешната дата. Последното демонстрира, каква би трябвало да е цената, с цел да е правилно изказванието на депутата. Цените са в евро/МВт.ч, само че нищо няма да се промени в случай че са в лева/МВт.ч.
Жълтите стълбчета демонстрират съответните промени в цените спрябо базовата от декември 2017-та година

Поговорката " Когато обстоятелствата приказват и боговете мълчат! " НЕ важи за най-организираната незаконна група владееща територията и тероризираща популацията. Те са над боговете и дори по-безсмъртни от тях.

Едно от изискванията за безпроблемния успех на нарушителите у нас е неналичието на разкритие и разпространяване на техните закононарушения. Ето за какво горната графика няма да я видите в нито една " българска медия ". А другояче лъжата му за 20% спад в цената нощес стремително беше тиражирана още в заглавията, преди да е свършило предаването. А дали вие ще я покажете графиката на други хора зависи от желанието да им служите или да се освободите от тях?

Георги Котев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР