Снощи хапнахме . Когато e сезон, се снабдявам с по-голямо

...
Снощи хапнахме . Когато e сезон, се снабдявам с по-голямо
Коментари Харесай

Коледните пости на едно момче: Какво да хапнем, ден 3

Снощи хапнахме. Когато e сезон, се доставям с по-голямо количество коприва, обезсърчавам я, и дружно с част от бульона я заледявам във фризера. Това количество зеления, което употребявам в тази чорба, е към 350 гр. в свежо положение. Освен за супи, каши и ястия замразената коприва е съвършена и за хубостта. може да не откриете (някои баби видях, че към момента имат), само че - свеж или замразен, сигурно има.

та съдържа доста лесноусвояеми белтъчини от растителен генезис. Добър източник на желязо е и поддържа имунната система. Не знам дали, тъй като около мен в последно време има доста новородени бебета и тематиките се въртят към кърменето, ми хрумна да я подготвя, само че в действителност копривата е доста добър тласък за лактация, тъй че кърмещите майчета да се възползват сигурно. Пащърнакът е превъзходен източник на витамини от B групата, а също витамин К и С, също добър източник на желязо, калций, мед, калий, манган и фосфор.

Тази чорба е чудесна и за по-малките деца, рецептата за тук.

За офиса на моето момче съм подготвила от нощес

Салата от, и

съдържат много калории, само че пък нямат доста мазнини, повдигат тонуса и са превъзходен източник на редица минерали, чиято липса води до възприятие на изнемощялост. Имат прелестен блудкав усет и се комбинират съвършено в ястия, салати и сладкиши (Хвърли едно око на )

има високо наличие на, който играе роля на натурален пробиотик, основава добра микрофолора за червата. Инулинът и целулозата ускоряват очистването от шлаки. Благодарение на него, усвояването на калций и магнезий се усилва, по тази причина в тази салатка имаме поръска и от сусам, в който може да ги открием в положително отношение. Смята се, че гулията, каквото е националното име на земната ябълка, спомага пречистването на кръвта и черния дроб. Добър източник на калий и магнезий.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР