Снощи, двама малолетни на по 15 години, от квартал Секирово

...
Снощи, двама малолетни на по 15 години, от квартал Секирово
Коментари Харесай

Mалолетни насилиха българче в Раковски

Снощи, двама малолетни на по 15 години, от квартал " Секирово " на град Раковски, са се гаврили, блудствали са и са изнасилили 12-годишно момче от български генезис. Грозният екшън се е случил в ромската махала, написа Булнюз.

``
реклама

Сигнал за станалото е подала бабата на жертвата към 23.30. Няма изясненост към момента дали момчето е било завлечено там принудително или е отишло непринудено. По информация младите роми са принуждавали детето на полови извращения и са го изнасилили.

Образувано е досъдебно произвеждане. Районна прокуратура - Пловдив се занимава със случая. Сексуалните агресори не са задържани, защото са малолетни, само че ще бъдат съдени. С дребната жертва работи психолог. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Пешо от Виница (преди 7 секунди) Рейтинг: 15318 | Одобрение: 7668 Е, в този момент запитвам: Какво вършим?  Няма ли същински българи в Раковски да санкционират орките? Майната им на грандовските организации защитаващи орките. Ето на това се възпитават в гетата-първични, първосигнални....А, системата ги подкрепя да се плодят от ден на ден и повече. За каква приемливост може да се приказва...всичко е повече от ясно!   Гняв  Гняв  Гняв Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР