Снож и самурайски меч Катана мъж заплаши полицаи в Русе.

...
Снож и самурайски меч Катана мъж заплаши полицаи в Русе.
Коментари Харесай

Мъж заплаши полицаи с нож и самурайски меч в Русе

Снож и самурайски меч " Катана " мъж заплаши служители на реда в Русе. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Куриозната преживелица се разиграва в неделя, към 3,10 часа. Тогава служители на реда са изпратени на ул. " Ибър " в крайдунавския град. Те получават сигнал за недоверчив мъж, който обикаля паркиран пред гараж на адреса автомобил с отворени порти и похлупак на багажника, излиза наяве от известие на полицията.

Отивайки на посоченото в сигнала място служителите на реда видели мъж на задната дясна седалка в колата и се пробвали да открият, какво прави вътре в автомобила. Когато видял служителите на реда обаче мъжът извадил сгъваем нож и меч /самурайски, вид " Катана " /, като с него замахнал против единия от униформените, разкриват за куриозната преживелица от пресцентъра на полицията в Русе.  

Полицаите му разпоредили да остави оръжията на земята, само че той не извършил разпореждането, а станал вне по-агресивен. Той почнал да заплашва униформените. На адреса е изпратен още един полицейски екип за подпомагане, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Агресивният мъж почнал да заплашва и новодошлите служители на реда, като протегнал ръка към един от тях със самурайския меч. Служителите още веднъж му разпоредили да остави хладните оръжия на земята, само че вместо да направи това той тръгнал рисково срещу тях, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

Агресивният мъж е обезвреден и задържанзадържан. Установена е самоличността му– русенец на 36 година

При осъщественият оглед на място в автомобила му са открити и конфискувани топче суха тревна маса, лула, бяло прахообразно вещество и други, конфискувани са също сгъваем нож и самурайски меч.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Второ районно управление (на МВР), докладван е на дежурен прокурор в РРП.

Мъжът е арестуван с мярка до 72 часа с разпореждане на прокуратурата и работата по изясняването на случая продължава.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР