Снимките по втория сезон на шоуто Ергенът“ в момента продължават

...
Снимките по втория сезон на шоуто Ергенът“ в момента продължават
Коментари Харесай

Мизерни условия в “Ергенът 2”, звезда от „Биг Брадър“ е сред участничките

Снимките по втория сезон на шоуто „ Ергенът “ сега не престават текат в Бодрум, само че вървят към своя край. Водещият Наум Шопов показа в обществените мрежи, че новият сезон е доста по-интересен от миналогодишния. Той добави, че са работили съвсем непрекъснато, само че по проект след броени дни би трябвало да се приберат в родината, написа " Уикенд ".

Всички към този момент страдали от извънредно безсилие, а повода се кореняла в ограничавания бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да снима сцените, да си свърши работата и да се върне в България, с цел да не се дават непотребни пари за наеми, гримьори и така нататък

От кухнята на шоуто издават, че настоящите моми били набутани по 6 в стая и въобще не разполагали с персонално пространство. Повечето се записали за присъединяване с концепцията да изкарат една първокласна отмора в Бодруд и да се снабдят с малко известност, само че останали неприятно сюрпризирани от действителността.

Те чакали с часове единствено, с цел да се доберат до банята и нямали време нито за първокласен сън, нито за каквато и да било отмора под слънчевите лъчи или до басейна.

Мераклийките за популярност бъхтели съвсем непрекъснато пред камерите. Новият „ ерген “ – пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен от отговорности, но кандидатките за сърцето му снимали до дребните часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, по този начин и в този множеството подиуми били режисирани и участниците се съобразявали с „ функциите “, които им разпределили авансово.

Сред хубавиците, които са отпътували за Турция, е манекенката Розмари Тишер. Тя нашумя с присъединяване си във „ Вип Брадър “ преди четири години, само че в този момент отново напира за тв изяви. През последните седмици дългокраката брюнетка е в Бодрум, само че още не е ясно дали се бори паралелно до останалите моми за сърцето на Евгени, или е част от екипа на предаването.

Тишер е огромна почитателка на формата и по време на първия сезон го отразяваше интензивно в подкаста си. Тя интервюираше всички отпаднали дами, даже издаваше любопитни детайлности от развиването на сюжета. Вероятността да са я поканили да разяснява и втория сезон е огромна.

От друга страна, не е известно хубавицата да има гадже, та нищо чудно да я забележим в деяние.

Както знаем, друга известна дама - Ваня Щерева също е в Бодрум. Тя отлетя за Турция още при започване на октомври. 52-годишната русокоска разгласява фрагменти от летището, направени от щерка ѝ Мила Роберт. Александра Гърдева от първия сезон пък побърза да ѝ изпрати виртуални целувки, знаейки къде отива писателката.

33-годишният Евгени Генчев даде поръчка, че е по-интелигентен и прочувствен от фитнес гуруто Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа тъкмо там. Предшественикът му също не съумя да открие любовта си във формата. В момента Виктор е привързан с влогърката Мария Тарашманова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР