Снимките от фотосесията при представянето му на ст. Сити Фийлд

...
Снимките от фотосесията при представянето му на ст. Сити Фийлд
Коментари Харесай

Потвърдено: Белтран приключи с гражданите, преди да е започнал

Снимките от фотосесията при представянето му на ст. " Сити Фийлд " през ноември ще останат единствените на Карлос Белтран като управител на бейзболния Ню Йорк Метс. Два месеца преди началото на планувания дебютен сезон като треньор във Висшата лига на Съединени американски щати и Канада (МЛБ) 42-годишният пуерториканец беше освободен от поста поради дейното му присъединяване в абсурда с кражба на сигнали от Хюстън Астрос през 2017 година

" Срещнахме се с Карлос в сряда вечер и още един път в четвъртък заран и постигнахме взаимно съглашение да се разделим – оповестиха късно нощес в взаимно изказване изп. шеф на " жителите " Джеф Уилпън и генералният управител на клуба Броуди ван Уагънен. – Решението не беше елементарно. Но при тези условия стана ясно и на двете страни, че не е в безстопанствен интерес Карлос да остане управител на Ню Йорк Метс. Уверени сме, че това няма да е финалната глава в неговата бейзболна кариера. "

Breaking: Carlos Beltran is out as New York Mets manager due to his involvement in the Houston Astros’ sign-stealing scandal, sources tell @JeffPassan. pic.twitter.com/GkUdzKxpDk
— SportsCenter (@SportsCenter) January 16, 2020
Белтран е третият управител в МЛБ, който загуби работата си през последните четири дни по отношение на безподобния скандал. В понеделник Хюстън Астрос уволни Ей Джей Хинч, а във вторник Бостън Ред Сокс се раздели с Алекс Кора. Съмненията, че и Ню Йорк Метс ще стане косвена жертва на измамата с кражба на сигнали, се появиха още в сряда и доста бързо получиха своето публично удостоверение.

" През моите 20 години в играта постоянно съм се гордеел с това, че съм водач и върша нещата по верния метод, само че в тази обстановка се провалих – призна Белтран в изказване, изпратено до ESPN. – Като играча деец в отбора (б. р. – в Хюстън през 2017 г.) аз трябваше да осъзная сериозността на материята и в действителност скърбя за тези подхванати дейности. Аз съм човек на вярата и честността и това, което се случи, не кореспондира с полезностите, които са толкоз значими за мен и фамилията ми. Много скърбя. Аз не съставлявам това като татко, брачен партньор, съотборник и преподавател. С Метс се споразумяхме да се разделим за положителното на всички и да продължим напред. Надявам се, че в някакъв миг ще получа опция да се завърна в играта, която толкоз доста обичам. "

Carlos Beltran's tenure as the New York Mets manager pic.twitter.com/XsHQCUbq6X
— Barstool Sports (@barstoolsports) January 16, 2020
Карлос Белтран е вторият управител в историята на МЛБ, който напуща поста още преди първия си мач отпред на отбора. Прецедентът беше основан през 2004 година, когато Аризона Дайъмъндбекс уволни Уоли Бакман на четвъртия ден след подписването на контракта. Причината беше, че треньорът беше скрил от клуба свои юридически проблеми.

От НЙ Метс оповестиха, че ще прегледат " редица вътрешни и външни разновидности " за нов управител на тима. Сред вариантите са новоназначеният коуч на скамейката Хенсли Мюленс и коучът на първа база Тони де Франческо, както и някогашният бейзболист от Мейджър лийг и сегашен анализатор на ESPN Едуардо Перес. Клубът няма доста време за размисъл, защото пролетните тренировки стартират след по-малко от месец – на 11 февруари. Сезон 2020 в МЛБ се открива на 26 март.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР