Снимките на най-новия филм от поредицата Мисията невъзможна бяха отложени

...
Снимките на най-новия филм от поредицата Мисията невъзможна бяха отложени
Коментари Харесай

Ще гледаме ли скоро любими актьори в нови продукции?

Снимките на най-новия филм от поредицата " Мисията невъзможна " бяха отсрочени с година заради продължаващата стачка на актьорите в Холивуд.

Премиерата на осмия филм от екшън поредицата с Том Круз е оповестена за 23 май 2025, вместо 28 юни 2024, съобщи Variety.

Работата по безчет американски филми и сериали се бави в резултат от протестните дейности, които започнаха през юли. Очаква се договарянията да бъдат обновени през днешния ден след двуседмична пауза на полемиките по стачката.

Кои други планове са наранени?

Демонстрацията на актьорите продължава към този момент 102-ри ден, последвала сходна стачка на сценаристи.

Филми на Марвъл като Blade и Fantastic Four към този момент бяха отсрочени с няколко месеца, а Avengers: The Kang Dynasty и Avengers: Secret Wars бяха отсрочени с година.

Премиерата на кино лентата за " Спондж Боб Квадратни гащи ", който към момента е неозаглавен, бе отсрочена от май 2025 година за декември същата година.

В студиaта на Дисни нещата не са по-розови: Игралната версия на обичания анимационен филм " Лило и Стич " беше преместена за неразбираема дата, a римейкът на " Моана " е преместен за юни 2025 година

Третият филм от поредицата " Аватар “ на Джеймс Камерън към този момент е разгласен за декември 2025 година, една година след предстоящото, с следващи закъснения и за четвъртата и последна част. Втората част на фантастиката " Дюн " също е отсрочена.

Сред сериалите, наранени от стачките са The Last of Us, Euphoria, Stranger Things и The White Lotus.

За какво е стачката?

Синдикатът на актьорите Sag-Aftra желае студиата и услугите за стрийминг да оферират по-добро възнаграждение, увеличени възнаграждения, по-високи вноски към техните пенсионни и здравни проекти и защитни гаранции по отношение на потреблението на изкуствен интелект (ИИ) в промишлеността.

Докато траят стачките, не очаквайте да видите холивудски звезди на кино министър председатели, фестивали, конгреси или червени килими. Правилата на Съюза не разрешават на участниците да поемат каквато и да е работа, в това число промоция или реклама на планове.

Това накара уредниците на премиите " Еми " да реалокират церемонията си от септември за идващия януари.

Холивудските писатели прекратиха стачката си през септември след съвсем пет месеца. Техният спор също беше концентриран към свада за заплащането и потреблението на ИИ в промишлеността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР