Снимки Петел“Въпреки че излизат срещу втория по сила у нас,

...
Снимки Петел“Въпреки че излизат срещу втория по сила у нас,
Коментари Харесай

Херо очаква Спартак да играе силно в Разград

Снимки „ Петел “

Въпреки че излизат против втория по мощ у нас, „ соколите “ са надъхани да му дадат сериозен отпор.

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров съобщи, че тимът освен, че не е отписал мача с Лудогорец, само че ще се стреми да го изиграе оптимално съществено. Четвъртфиналната среща от шампионата SESAME Купа на България сред двата тима е във вторник от 17 часа в Разград.

" Формулата за триумф в един мач е ясна - да вкараш повече голове от противника и да допуснеш по-малко. Ние не подценяваме нито един мач, даже и контролите. Паузите въздействат отрицателно върху спортната форма, само че Спартак играе оптимално съществено в този шампионат. Тренировъчният развой при нас е добър и съм удовлетворен от влагането на играчите. В момента не мислим за лятна селекция, мисълта ни е да спечелим оставащите мачове ", сподели Херо.

Наставникът добави, че против Лудогорец няма да играят осъдените Божидар Васев и Виктор Митев, както и Иван Йорданов, за който има спогодба с разградчани да не взе участие в срещата. Няколко " соколи " пък висят с картони и Херо в допълнение ще преценя дали да разчита на тях.

" Виждам усъвършенстване от ден дневно в учредителен проект в Спартак и се виждат предпоставки за еволюцията. Що се отнася до електрическо осветяване на стадиона ни, ние сме подготвени да играем на осветяване, само че от Атанас Караиванов зависи какви ще са часовете на домакинските ни срещи ", добави Димитров, който удостовери, че от няколко дни юношата на Левски Даниел Начев тренира с мъжете, откакто през предходната есен и началото на тази пролет игра за дубъла.

Херо направи и къс коментар за националния отбор на България: " Аз ще се повторя, само че не съм последовател на подмладяването, защото в националния би трябвало да играят най-хубавите. Иначе българите сме в двете крайности. Възхвалявахме националите след успехите над Гибралтар и Северна Македония, а в този момент ги подлагаме на критика. Трябва да се даде нужното време на отбора, само че въпреки всичко той си има управление. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР