снимки Петел, Фейсбук/Както всяка година, началото на Международния театрален фестивал

...
снимки Петел, Фейсбук/Както всяка година, началото на Международния театрален фестивал
Коментари Харесай

Изумително съоръжение се появи на пъпа на Варна

снимки " Петел ", Фейсбук/

Както всяка година, началото на Международния сценичен фестивал „ Варненско лято “ ще е навън и ще бъде впечатляващо. Варненци към този момент гледат с любознание едно оборудванията, което се появи пред постройката на театъра.



То е част от чешкото пънк шоу „ Пропан “, което ще огрее с пламъци вечерна Варна на следващия ден, 1 юни, от 21:30.



Уличното шоу споделя неуместната история за eдин отегчен и изтощен пощальон и един доста необикновен пакет, който той носи.





Шоуто показва най-различни нови циркови дисциплини, акробатика и жонглиране, съпроводени от ударна музика и зашеметяващи пиротехнически резултати. В центъра на представлението е голямо двойно въртящо се колело МанстерУийл.

Това обаче няма да е първото улично зрелище в първия ден на театралния фест. Друга чешка групировка - V.O.S.A., ще показа още от 12 часа своята „ Приказка “.



Това наподобява по-подходящо за децата на техния празник и е на процедура махленски церемониал с кукли. Парадът ни повежда на театрално странствуване из света на животните. Заобиколени от кукли, ставаме герои в истории, показани от специфичен повествовател на български език.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР