Снимки : Олег Попов, NOVA Поклонението на Весела Тотева беше

...
Снимки : Олег Попов, NOVA Поклонението на Весела Тотева беше
Коментари Харесай

Близки и колеги на Весела Тотева се сбогуваха с нея

Снимки: Олег Попов, NOVA
Поклонението на Весела Тотева беше през днешния ден от 11.30 на Централните софийски гробища. Стотици близки, другари и сътрудници си споделиха последно " довиждане " с продуцента на предаването " Събуди се ", написа TrafficNews.bg.

``
реклама

Откровена, млада, усмихната, добра и борбена - това са качествата с които приятелите на журналистката я описваха в персоналния й профил. 

" Ти беше от хората, които се раздаваха от сърце и душа. От тези скритите, рядко срещани и положителни хора. Показваше същинския смисъл на нещата, смисъл, който караше всички ни сами да горим в идеите и концепциите ни, а откровеността ти беше най-силното качество. Имах достойнството не просто да работя с теб, а да се насладя и на другарството ти. Този 3-ти март остава вечно в сърцето ми, тъй като ти направи всичко по силите си да подкрепиш самодейността ни. Радвахме се и ти благодарих по телефона, а през днешния ден трябваше персонално да го направя, като те прегърна. Аз отново ще те прегърна, жалкото е, че ще бъде за последно, приятелко моя. Вечна ти памет, Веси! Всички изгубихме доста скъп човек и другар! ", написа един от околните й другари.



Весела си отиде ненадейно на 45 години на 4 март. Тя е родена в София, има две деца - щерка и наследник. Освен работата й в областта на медиите, хората я помнят с идеята й да оказва помощ на децата в битката с насилието и дрогата.

Автор е на книгата „ Падение и избавление: Изповедта на една хероинова наркоманка “, в който е описала персоналната си история обвързвана с опиатите и спасението от тях. Романът пожъна триумф и стана основата за нов игрален филм - " Доза благополучие " с присъединяване на щерка й Валентина Каролева и актрисата Яна Титова, която е сценарист и режисьор на лентата. Очаква се продукцията да излезе в края на 2019г.

Светла й памет!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР