Снимки: Нова ТвМария реши да прекрати сама своето участие във

...
Снимки: Нова ТвМария реши да прекрати сама своето участие във
Коментари Харесай

Мария напусна къщата на ВИП Брадър

Снимки: Нова Тв

Мария реши да приключи сама своето присъединяване във " ВИП Брадър "! Фолк дивата посочи като причина, че тъгува неимоверно за своята дъщера Марая, написа ПИК.

" Много ми липсва Мери, доста се тормозя за нея, откогато съм тук. Ти, Биг Брадър, разрешаваш на всички родители да виждат децата си, само че ние в никакъв случай не сме се разделяли за толкоз дълго време. Тя не знае какво се случва с мен, тя го претърпява и има потребност да бъде до нея ", изповяда се пред Големия брак Мария.

" Мери е моята най-важна задача. Който има дете, ще ме разбере. Моят корав темперамент - на 50 % женски, на 50 мъжки, ме научил да не давам пояснения, само че в частност към теб, Биг Брадър, имам този ангажимент. Наистина момичето ми доста ми липсва, да я чуя по какъв начин й вървят нещата, тя е сама в този момент, да знам какво е ханпала... В най-трудните моменти тя баше моят тил. Всичко в Къщата ще ми липсва, тъй като знам, че това, което изживяваме тук, няма да ми се случи повторно ", изповяда се още чалга дивата. 

Преди минути Мария напусна Къщата.



Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР