Снимки на линейка“, в която граждани товарят мебели, предизвикаха вълна

...
Снимки на линейка“, в която граждани товарят мебели, предизвикаха вълна
Коментари Харесай

,,Товарна линейка“, пълна с мебели, възмути граждани: Ако се чудите къде е Бързата помощ, ето на..

Снимки на „ кола за спешна помощ “, в която жители товарят мебели, провокираха вълна от реакции в обществената мрежа Фейсбук. Случаят е от София, където е снимана куриозната обстановка, предава GlasNews. Тя е споделена в цифровото пространство на 3 април.
Мъже създали няколко курса, извозвайки остарели мебели. За гледката сигнализира Петър К., който станал очевидец на обстановката. „ Ако се чудите къде е Бързата помощ, ето на. Днес въпросните хора направиха най-малко 4-5 курса извозвайки остарели мебели в кола за спешна помощ “, написа Петър К. Той споделя и фрагменти, на които се вижда въпросната обстановка. Случката буди отвращение, само че се оказва, че евентуално казусът е напълно друг, а машината не извършва специфична функционалност.
Граждани считат, че въпросният автомобил може да е бракуван и да не е част от Спешна помощ. Те показват, че моделът на машината е остарял. Като на нея не е посочен и незабавния телефон 112. Други подозират, че машината може да е благосъстоятелност на частна клиника или да се употребява от болница за разнообразни задания, несвързани с оказването на здравна помощ.
Софиянци настояват, че има и други сходни машини, които са с цветовете на колите за спешна помощ, само че са благосъстоятелност на жители, които не са ги пребоядисали и не са махнали сирените им.
Вижте мненията на столичани, оповестени без интервенция:
„ Има частни коли за спешна помощ, които нямат нищо общо със Спешна помощ. Ако някой прегледа колата с схващане, ще види, че по нея е изписан единствено остарелият номер на Спешна помощ – 150, а този номер, откогато съществува 112, е недействителен. Освен това, в случай че помислите (явно не са Ви возили в кола за спешна помощ и популярност Богу за това), в изцяло оборудвана кола за спешна помощ, с изключение на за болният и две медицински лица, място за друго няма. Как тогава ще товарят мебели в нея? Това в тази ситуация е елементарен бус, който още не е пребоядисан “, написа Цецка И.
„ Че не е Спешна помощ, не е, само че когато такива бусове се дават или продават на някого, би трябвало да се махнат такива надписи „ Спешна помощ “. Хората постоянно реагират първосигнално и ето едни се възмущават на бързата помощ, други плюят индивида.
Те за това сме на това състояние “, написа Мария Г.
„ На българина доста му липсва Държавна сигурност и доносничеството “, счита Николай А.
„ Линейката не е към този момент кола за спешна помощ. Такива бусове има над 50 най-малко в София, дето са транспортни бусове за транспортиране на боклуци от лечебните заведения, само че не са ренаимобили. Единственото нарушаване е, че не са си свалили лампите от покрива и по този начин заблуждават в придвижването, до момента в който се види, че не е настояща кола за спешна помощ може и път да ѝ дадеш. Ама това си е в България – всеки си прави каквото си желае.
Редно е като е продадено за бус даже и да остане, като реанимобил да се изчистят старите надписи и да се сложи логото на другата компания. Ако ще е просто транспортно средство, да се смъкват лампите и да се изтрие най-малко 150. Да се вижда, че не е към този момент дейна кола на ЦСМП “, написа Димитър Ж.
Към момента повече информация за случая няма.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР