Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския

...
Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския
Коментари Харесай

Заведение на морето свали цените след масово недоволство

Снимки на касови бележки с неуместно високи цени в черноморския курорт " Албена " бяха публикувани в обществените мрежи и провокираха всеобщо отвращение от това, което се случва по морето на фона на доста по-малкия брой туристи тази година, предава Nova.

„ С моя екип знаем какво сме поръчали и си вършим доста бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи усещане, че е много висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата записка пишеше 11 лв.. Направи ми усещане, че и пърленката струваше 9,50 лв. ”, изясни в предаването „ Здравей, България ” Васко Чергов, един от хората, разгласили фотоси в обществената мрежа.

Чергов добави, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.

Според притежателя на заведението цените на минералната вода и пицата са толкоз високи заради обстоятелството, че при започване на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса. Към този миг цените наподобяват по различен метод.
Маргита Тодорова – шеф на „ Маркетинг и реклама ” към КК „ Албена ” се извини на клиента за грешката, която е позволил техния сътрудник. „ Доброто съответствие „ качество-цена ” е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите посетители. Повече от 40% от тях са ни непрекъснати ”, изясни тя.

По думите й наемите в курорта не са се покачили фрапантно.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР