Снимки: МарицаСтига с тези стадиони. Ще ги построим, но въпросът

...
Снимки: МарицаСтига с тези стадиони. Ще ги построим, но въпросът
Коментари Харесай

Бойко Борисов недоволен от футболните национали, обяви, че...

Снимки: Марица

" Стига с тези игрища. Ще ги построим, само че въпросът е кой ще играе на тях ". Така министър председателят Бойко Борисов отговори на пловдивските спортни деятели, пристигнали да го видят на гарата в Белозем. Там той бе посрещнат от легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, общинския консултант от ГЕРБ и някогашен интернационален рефер Атанас Узунов и шефа на дирекция „ Спорт “ към Община Пловдив Петър Зехтински.

Тримата още веднъж заговориха за бъдещето на стадионите в Пловдив. Борисов обаче ги отсече, като разгласи, че отсега нататък приоритет в разпределението на държавните пари за спорт ще са детско-юношеските школи. 

" Ще има и игрища - за едни ще помогнем, други би трябвало да си ги създадат общините и клубовете. Въпросът е кой ще играе на тези игрища ", продължи Борисов, представен от сътрудниците от " Марица ".
 
" Видяхте нощес на мача с Косово - 3-4 хиляди души аудитория и никаква игра (б.р. -  нашите записаха срамна загуба с 2:3 ). Първи да вдигнем равнището и публиката да се върне, пък тогава ще вършим огромни игрища. Сега напъните би трябвало да са в школите ", разгласи Борисов.

По трасето от Златитрап до Белозем той помоли машиниста да му отстъпи мястото си и самичък кара влака.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР