Снимки инстаграмСъвсем малко остана до старта на голямото кулинарно шоу,

...
Снимки инстаграмСъвсем малко остана до старта на голямото кулинарно шоу,
Коментари Харесай

Пеньо Гатевски превзе и Кухнята на ада след Игри на волята

Снимки инстаграм

Съвсем малко остана до старта на огромното кулинарно шоу, в което хвърчат тигани и атмосферата е най-често нажежена. От предаването леко открехнаха завесата, като ни демонстрираха трима от „ звездните “ участници, които и този сезон ще се борят против сини и червени.

Първата огромна изненада се оказа известната сексоложка Наталия Кобилкина влиза в звездния тим на Хелс китчън. Може би ще готви и ще дава препоръки за това по какъв начин храната оказва помощ на сантименталните усеща.



Гатьо е друго известно лице, което хората познават отлична от представянето му в „ Игри на волята “. Последвалото му присъединяване в „ Черешката на тортата “ ни срещна с кулинарните му умения и е учудващо какво прави тъкмо той в това предаване. С дърводелския си метод на готвене едвам не се подпали в Черешката, пък и сервира на гостите си меко казано отвратителна храна. Но тук ще премери сили и с началник Ангелов и ще забележим кой от двамата е по-страшен.

Аналог на миналогодишното присъединяване на Виктория Капитонова този път е една от най-популярните млади влогърки в Интернет пространството Изабел Овчарова – Изи. За нейните кулинарни умения към момента не знаем нищо за разлика от колежката й, която се изявяваше и в предходни готварски формати.

Тази година в звездния тим ще бъде изключително забавно. Всички участници са доста добре познати на публиката. Имаме и двама спечелили от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален, разкрива началник Ангелов за звездния тим.

Зрителите обаче не се впечатляват от по този начин наречените „ звезди “ участници, по-скоро са нетърпеливи да видят елементарните занимание готвачи или пък експерти, дръзнали да влязат в Кухнята на пъкъла.



Жалко е, че още веднъж ще има звезден тим, а под „ паметен звезден тим “ очевидно се има поради, че ще са ни познати от други излъчвания, жълтите медии и обществените мрежи, т.е. изтъркани лица!

Тези „ звезди “ са непотребни.Как пък едно предаване не минава без тях!

Един от “пичуити ” в Игри на волята: България също ще бъде част от звездния тим.
Сто % Виктория Капитанова,тя въобще не е участвала…

Ако е тоз единия от „ пичуите “ за който си мисля, ми той въобще не може да готви.

Ох, отново ще съберете какви ли не, дето и две яйца не могат да изпържат, но другояче ще готвят професионално…

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР