Снимки Флагман.бгПред луксозната резиденция на Отманли, където преди време редовно

...
Снимки Флагман.бгПред луксозната резиденция на Отманли, където преди време редовно
Коментари Харесай

В Отманли почерня от полиция, удавникът е гард на НСО

Снимки Флагман.бг

Пред първокласната резиденция на Отманли, където преди време постоянно отсядаше водачът на Движение за права и свободи Ахмед Доган, а след това се стопанисваше от близкия му предприемач Николай Вълканов, почерня от полиция, предава кореспондент на Флагман.бг от мястото.

Както малко по-рано през днешния ден съобщихме на плажа, пред имението, изплува мъртвец. Тялото е намерено на скалите пред бетонния пристан. 

Удавникът е 37-годишният Радослав Д., гард на НСО, научи Флагман.бг. На брега са открити облеклата му и мобилния телефон. Най-вероятно нещо му се е случило, откакто е влезнал във водата.

На този стадий не е известно какво тъкмо прави защитата на НСО в Отманли. Нито Николай Вълканов, нито Ахмед Доган би следвало да има назначени от страната гардове. Не е изключено там да е бил някой от водещите депутати на Движение за права и свободи или друго политическо лице, което се охранява от НСО.

Това изяснява и засиленото полицейско наличие на мястото, което е безпределно извънредно. При идентични обстановки, в случай че става въпрос за елементарен случай, участва най-вече един полицейски екип с трупна кола за спешна помощ.

Докато към този миг – в 12:25 часа има три патрулни екипа и един на цивилни полицейски чиновници, които са отделили голям периметър. Не се позволяват външни лица.


Засилено полицейско наличие на мястото на случая, очевидно удавникът не е инцидентен
 



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР