Снимки фейсбук, ТорпедоСилно се представиха водните грации на варненския клуб

...
Снимки фейсбук, ТорпедоСилно се представиха водните грации на варненския клуб
Коментари Харесай

Водните грации на Торпедо със златни медали от турнир в Белград

Снимки фейсбук, Торпедо

Силно се показаха водните грации на варненския клуб Торпедо на силен шампионат в Белград. Със златни медали се окичиха Рая Фурнаджиева на соло и дуета Мария Вълева-Магдалена Малева, който приключи с 5 точки преднина пред съперниците.

Ето какво написаха на страницата на Торпедо във фейсбук:

" Момичетата от КПС Торпедо Рая Фурнаджиева, Мария Вълева, Магдалена Малева, София Станчева и Таисия Николаенко взеха присъединяване в МТ Belgrade Trophy, който беше и контролно за възрастова група девойки младша.

Рая показа отлично своето комбиниране, и завоюва златен орден в дисциплината соло!

Дуетът ни Мария и Магдалена беше над всички останали и справедливо получи оценка 72.63 за своето комбиниране, с близо 5 точки повече от вторите в класирането.

За страдание малшанс и решение на основния арбитър, което и съгласно самата нея предстои на полемика, е повода дуетът да получи 0 на една от наложителните фигури, и това да ги остави на 5 място в крайното класиране. Това е и повода Мария, макар отличното осъществяване на соло и първо място на волна стратегия, да остане по-назад в класирането.

Главният арбитър особено поздрави нашите девойки и треньора Галина Андонова за чудесно изпълнените съчетания, компликация и хореография.

Дебют на интернационален шампионат за София и Таисия, които по правилник можеха да вземат присъединяване единствено отвън класирането, защото са по-малки и нямат навършени години. Въпреки това те се показаха повече от добре - получиха оценки, които им отредиха 7-мо място при дуетите и 16-то за соло на Таисия, и изпревариха доста от по-големите девойки младша.

Благодарим ви девойки, че все пак успяхте да преодолеете напрежението и да покажете максимума от себе си! Бъдете здрави и напред към идващото предизвикателство! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР