снимки: Фейсбук група Виждам те КАТ-ВАРНАНаправих катастрофа на завой, на

...
снимки: Фейсбук група Виждам те КАТ-ВАРНАНаправих катастрофа на завой, на
Коментари Харесай

Варненец във Фейсбук: Направих катастрофа на хлъзгаво кръстовище, нещо беше разлято. Ще ми падне ли акта?

снимки: Facebook група " Виждам те КАТ-ВАРНА "

„ Направих злополука на завой, на който има нещо излято, през вчерашния ден имаше и фотография тук че е разлято нещо. Въпросът ми е къде би трябвало и към кой да се обърна, с цел да ми падне акта и да ми бъдат покрити вредите? “, това написа млад водач от Варна във фейсбук групата „ Виждам те КАТ – Варна “.

Въпросното кръстовище, за което от през вчерашния ден се приказва, че е залято с някаква течност, която го прави изключително хлъзгаво и колите сервират, е на булевардите „ Ян Хунияди “ и „ Трети март “. Много водачи през вчерашния ден писаха, че минавайки през него, колите им много са се хлъзнали на мокрото леке, което на пръв взор наподобява просто като вода.

Колкото до въпроса на младия лидер, множеството му сътрудници са скептични, че това, че е имало нещо хлъзгаво на пътя ще е задоволително с цел да бъде оправдан за произшествието.

Случаят обаче демонстрира, че за следващ път локалната власт във Варна има прекомерно забавени реакции по повод проблемите на града.

Докато избрани пътни сектори се мият демонстративно (и доста постоянно изцяло безсмислено), то тези, на които в действителност има потребност от ограничения, с цел да се опазят участниците в пътното придвижване, са оставени без внимание. За водачите остава единствено един метод - да си оказват помощ сами през обществените мрежи с предизвестия. На общината във Варна очевидно просто не може да се разчита, въпреки че евентуално много общинари също членуват в групи като „ Виждам те КАТ – Варна “, които най-бързо реагират на нередностите по улиците в града.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР