снимки БулфотоВарна, като морски град се слави с гларусите, но

...
снимки БулфотоВарна, като морски град се слави с гларусите, но
Коментари Харесай

Булфото: Гълъбите - колорит и проблем на Варна. Общината обсъжда как да опази паметниците

снимки Булфото

Варна, като морски град се слави с гларусите, само че от ден на ден гълъби се множат особено  в центъра, където намират повече храна и място за гнездене. Когато нечистотиите на чайките се съберат с тези на гълъбите това се трансформира в проблем, това предава сътрудник на Булфото от морския град.

Наскоро от дирекция " Култура " в Община Варна обсъждаха по какъв начин да спасят най-малко творбите на изкуството, монументи, статуи и пластики из града. Много от уличните лампи са с инсталирани стърчащи телове, които да попречват кацането на птиците, само че това не е използвано към статуя, която ще наподобява неуместно с шипчета от главата.



В комерсиалната мрежа към този момент се оферират разтвори, които след изпръскване, най-малко на доктрина отблъскват птиците, само че това би трябвало да се прави постоянно и е належащо да се отпусне специфичен бюджет. До тогава от общината постоянно изпращат чиновници, които да почистват паметниците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР