Снимки: БлицНие трябва да чуем всеки човек и да му

...
Снимки: БлицНие трябва да чуем всеки човек и да му
Коментари Харесай

Премиерът: Знаете ли как се събират милиарди и какви врагове трупам?! Няма да пусна пари за саниране, докато...

Снимки: Блиц

Ние би трябвало да чуем всеки човек и да му помогнем, тъй като имаме запас за това. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на Националната работна среща на Политическа партия ГЕРБ, написа Блиц.

" Кмет по кмет като виждам, няма град, в който да има нещо ненаправено. Остана околовръстни някъде да създадем. Съпротивителната мощ е партията, която направи ромските гета и която остави неуки освен ромите, а държеше необразовани хората по време на своите десетилетни ръководства. При състояние, че ние сме вкарали 30 000 деца, които не са били в класните стаи, да ги образоваме. Милиард се даде за учебна конструкция – нечувано в историята на България. Има голямо нарастване на учителските заплати. И даже тук се откри някой, който да разяснява. Съпротивителната мощ я няма ", съобщи Борисов.

" Кметовете излязоха, направиха ви една дейна компания за санирането, демонстрираха 1-2 блока, че протекли. Хиляди блокове санирахме, не отидохте най-малко един път да съберете хората от санираните блокове, да ги питате дали са удовлетворени или недоволни, че като се иде при държавното управление, да се знае дали да се желаят още пари за саниране. В общественото пространство какво остана?! Че калпаво сте ги санирали. Ако е правилно, то е извънредно, в случай че не е правилно, за какво си мълчите. Сега няма да пусна пари за саниране, до момента в който това не го видя. Вие мислите, че всичко е елементарно, а то не е. Знаете ли по какъв начин се събират от Приходната организация, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата пари?! Знаете ли какви врагове се натрупат против мен, партията и тези, които го вършат?! Защото това е съизмеримост милиарди... ", сподели министър председателят.



" Все още сме първа политическа мощ. Защо обаче поддръжката ни понижава? Да, ще кажете износваме се – несъмнено. От първото държавно управление с изключение на мен, Томислав е единствено министър. Сигурно 40-50 министри се смениха, депутатите подменихме, кметовете също. Никога не сме имали по-ефективна битка с контрабандата от в този момент и всеки ден някой излиза и приказва за корупция. Аз съм уверен, че на доста места на всякакви равнища това се случва. Вие, в случай че не си вземете ограничения да си прочистите къщичките по места, рано или късно това ще избие, дали в суджук или в нещо друго и то ще падне върху партията и върху нас ", съобщи той.



" Хората желаят правдивост и не обичат елитарни партии и хора. Ние би трябвало да внимаваме доста дали не сме се трансформирали в нещо такова и, в случай че не сме, да не допуснем да се превърнем. Кметът е определен от хората и би трябвало да е там всеки ден. Към всеки един човек би трябвало да сме индивиди. Всеки човек има собствен негов си проблем. Моят проблем е един, на Нунев е втори, на Цецо е трети. И да му приказваш на индивида за Брезкит, той няма да те чуе. Ние би трябвало да чуем всеки човек и да му помогнем, тъй като имаме запас ", добави Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР