Снимката, която свързва принц Андрю с обвинителката му в сексуално

...
Снимката, която свързва принц Андрю с обвинителката му в сексуално
Коментари Харесай

Скандалната снимка на принц Андрю с обвинителката му в сексуално насилие "НЕ е фалшива"

Снимката, която свързва принц Андрю с обвинителката му в полово принуждение, е същинска, твърди фотографът, който я е копирал.

Снимката, на която херцогът на Йорк е обхванал с ръка талията на 17-годишната тогава Вирджиния Джуфър, а Гислейн Максуел гледа, е направена на 10 март 2001 година

Това е нощта, в която 39-годишната жена твърди, че за първи път е била принудена да спи с принца по заповед на неговия другар Джефри Епщайн. Тя свидетелства, че сексът се е състоял в лондонския дом на наказания за трафик на младежи Максуел.

В изявление за пандиза предходната седмица 61-годишната Гислайн назовава фотографията " подправена " и споделя, че " не си спомня да са се срещали ".

Сега австралиецът Майкъл Томас, фотографът, който я е копирал, е дал фотоси, на които се виждат маркировката на разработчика и времевата линия на гърба.

" Това беше естествен отпечатък с размери 6×4 инча, който можеше да се получи от всеки разработчик по това време ", сподели господин Томас.

" Изглеждаше като на 10 години. Той не беше пресен, тъй като беше създаден през 2001 година "

Фотографът прави съвсем 40 фотоси на картината, след което я обръща и снима с фотоапарата си три изображения на противоположната ѝ страна.

Печат с дата на противоположната страна демонстрира, че е проявен в магазин Walgreens One Hour Photo във Флорида на 13 март 2001 година, покрай мястото, където живее госпожа Джуфре.

" Да излезеш и да кажеш, че това е фалшификат, е неуместно ", сподели господин Томас.

Авторът на фотографията споделя, че съхранява копия на фотографията, направена през 2011 година, на корав диск в домашния си офис покрай Куинстаун в Нова Зеландия. След като ревизира архива си със фотоси, той откри, че е направил три обособени фотоси на гърба на фотографията, на които се вижда датата на проявление.

Той добави: " Бих желал всичко това да бъде завършено. Надявам се хората да спрат да се занимават с конспирации. "

През 2019 година херцогът съобщи: " Не можете да докажете дали тази фотография е фалшифицирана или не, тъй като това е фотография на фотография на фотография. Просто не си припомням фотографията да е била правена. "

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР