Снимката е илюстративнаАвтомобил се е обърнал от вятъра на пътя

...
Снимката е илюстративнаАвтомобил се е обърнал от вятъра на пътя
Коментари Харесай

Автомобил се е обърнал от вятъра на пътя между село Васил Левски и Карлово

Снимката е илюстративна

Автомобил се е обърнал от вятъра на пътя сред село Васил Левски и Карлово. Това заяви за Радио „ Фокус ” - Пловдив зам.-кметът на Карлово Стойо Карагенски. Аварийни екипи се пробват да го изправят, с цел да не пречи на придвижването. В село Васил Левски има развален бетонен електрически дирек, заради което тук-там към момента няма ток. Екипите на електроразпределителното сдружение работят за премахване на повредите, като се чака на следващия ден всички образователни заведения да имат образователни занятия.

В село Васил Левски е паднал покривът на здравната работа. Кметът на селото към този момент е провел да се отстранен ламарините, с цел да не причинят повреди на коли и хора по пътя. „ От 13 часа насам сигналите понижиха, а вятърът поутихна “, сподели Карагенски. До тогава обстановката в града са хвърчели ламарини, съборени са били доста дървета. Десетки коли са потърпевши.„ Само при три от високите блокове на бул. „ Освобождение ” в Карлово са потърпевши 16 автомобила ”, уточни Карагенски.

Собствениците на някои от тях са потърсили помощ от общината по повод оформянето на документите, с която да си потърсят правата. От Община Карлово са събрали представители на строителни компании, които са разпределени за потърпевшите обекти. Направен е оглед и по най-бързия метод ще стартира работа по възобновяване на съборените покриви. Ще се работи по неотложност и в болничното заведение на Карлово, където бе съборен част от покрива. Ще се бърза, защото има заплаха при снеговалеж постройките да бъдат наводнени. 
/FocusNews

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР