Снимката е архивна Проф. Соня Докова от Университета за национално

...
Снимката е архивна Проф. Соня Докова от Университета за национално
Коментари Харесай

Професорът от УНСС: Бог ще накаже оплакалия се от мен студент

Снимката е архивна

Проф. Соня Докова от Университета за национално и международно стопанство (УНСС) отхвърли да е писала тройки на студенти против предадени бели листове. Според нея единствената й виновност е, че е позволила до изпит студента Кезим Медев, подал недоволството против нея.

През миналата седмица той написа във " Facebook ", че по време на изпит по " Геоикономика и районно развиване " проф. Докова предложила да напише тройка на всички, които станат и си тръгнат, и всеобщо студентите сторили това. Скоро последвало сходно предложение за четворка, от което се възползвали още хора, а малцината, които останали и писали до дъно, получили двойки. Студентът подаде сигнал до управлението на университета, само че се оказало, че ръководителят на катедрата, до който би трябвало да подаде жалбата си, е същият учител. В последна сметка обаче Академичният съвет на висшето учебно заведение е решил да му наложи последно предизвестие за премахване с претекста, че е уронил престижа на университета. " Това лице не трябваше да го позволявам. По правилника той би трябвало да участва на упражненията и на част от лекциите. А е идвал единствено един път на упражненията, и един път на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи ", споделя през днешния ден пред " Нова телевизия " Докова.

Тя отхвърли да е предлага тройки против бели листове. " На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха към 20 минути от изпита. Тогава споделих на студентите, че който счита, че дава отговор на настоящата си оценка, може да излезе. " Преподавателят посочи, че написаните от нея оценки " Среден 3 " са били въз основата на настоящия надзор през семестъра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР