Снимка, Видео - БулнюзДнес Бойко Борисов посети фирма Монте Бианко

...
Снимка, Видео - БулнюзДнес Бойко Борисов посети фирма Монте Бианко
Коментари Харесай

Бойко Борисов след тайното посещение във Враца: Защитните облекла са най-добрите

Снимка, Видео - Булнюз

Днес Бойко Борисов посети компания " Монте Бианко " във Враца, където се създават защитни маски и дрехи. За тайната визитата на премиера заяви първо организация BulNews. Целта на визитата му бе инспекция на работния развой във фабриката.  Очевидно министър председателят е останал извънредно удовлетворен от работата на трудещите се в предприятието и е публукувал усещанията си в персоналния си профил.  Ето текста без редакторска интервенция, написа Булнюз: 

" Искам българските лекари, сестри и медицински служащи да чуят и видят, че защитните дрехи, които се създават за тях, са най-хубавите. Посетих фабриката във Враца, където се работи по най-високите международни стандарти. Готови са първите защитни дрехи и заръчах още през днешния ден да стигнат до медицинския личен състав из страната. Довечера на съвещанието на Европейския съвет, което ще се организира посредством видеовръзка, ще осведомявам сътрудниците, че ние също можем да участваме в огромната поръчка на Европейски Съюз за защитни дрехи. Най-сърдечно поздравих и служащите в завода, които също би трябвало да бъдат оптимално предпазени. Техният труд е извънредно значим. "  

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвор
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР