Снимка УикипедияДепутатите от Европейския парламент искат да въведат санкции срещу

...
Снимка УикипедияДепутатите от Европейския парламент искат да въведат санкции срещу
Коментари Харесай

Виктор Орбан размаха пръст на ЕП: Унгария няма да стане жертва на фалшиви обвинения заради бежанците

Снимка Уикипедия

Депутатите от Европейския парламент желаят да вкарат наказания против Унгария поради отхвърли й да приема мигранти. Това съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан.

„ В Европейския парламент болшинството депутати поддържа миграцията. Те желаят да отмъстят на Унгария поради това, че унгарците са решили да не трансформират своята страна в страна на мигранти. Истината е, че са ни произнесли присъда, само че аз ще пазя Унгария против лъжливите обвинявания “, се споделя във видеопослание на Орбан, оповестено на неговата страница във Facebook, съобщи Блиц.

Тази седмица Екологичен потенциал би трябвало да организира съвещание за въвеждането на наказания по отношение на Унгария поради отстъплението от демократичните правила на европейската общественост. В случай, че гласуването е позитивно, Европейската комисия ще получи опция да лиши Будапеща от правото на глас в Съвета на Европейския съюз.

Представители на ХДС на канцлерката Ангела Меркел заговориха за опцията партията на Орбан ФИДЕС да бъде изключена от ПГ на Европейската национална партия в Европарламента. В отговор на тези закани австрийският вицеканцлер и водач на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе предложи на Орбан, в случай че бъде изключен от ЕНП да основат обща парламентарна група в Европарламента. „ Каня унгарския министър председател Виктор Орбан и неговата партия ФИДЕС за съдействие в обща парламентарна група “, написа Щрахе във Facebook. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР