Снимка: Trafficnews.bgСъжалявам. Ако мога ще дам моя живот, за да

...
Снимка: Trafficnews.bgСъжалявам. Ако мога ще дам моя живот, за да
Коментари Харесай

Горчиви сълзи от украинеца Станислав, погубил красивата бременна Северина и приятеля й: За да върна хората, ако мога ще дам...

Снимка: Trafficnews.bg

Съжалявам. Ако мога ще дам моя живот, с цел да върна хората. Много тежко го претърпявам! Това бяха последните думи на украинеца Станислав, който е бил зад кормилото на латвийския тир, който аргументи мелето на Автомагистрала Тракия, при което починаха млад мъж и жена, пише " Trafficnews.bg ".

Той се разплака и помоли съдът да му наложи по-лека мярка за неотклонение. На влизане в залата 28-годишният мъж  заяви, че не помни какво се е случило по време на злополуката. Пред вратата го чакаха майка му и жена му, които през сълзи на очи му споделиха „ Дръж се ”.

Според прокурора по делото починалите са били лишени от всевъзможен късмет да реагират. Те са се движили правомерно когато ги връхлита тира. Станислав не се е съобразил със сигнализацията и не е отбил в лявата лента. Той е бил заплеснат и не е реагирал на обстановката. При несъответстващата си маневра, той се е врязал в мантинелата, изгубил е надзор и по-късно е блъснал колата. Според обвинителя, Станислав би трябвало да остане в ареста, защото го грозят от 5 до 20 години затвор и той може да избяга и да се укрие, защото добре познава границите.

Според държавното обвиняване водачът може да се укрие защото няма адрес у нас, а Bългария няма контракт за екстрадиция с Украйна.
Според отбраната обаче Станислав има апартамент чартърен в Пловдив. Адвокаткатa отвърна прокурора с това, че може обвиненият да не е знаел какво се случва. „ Mоже да му е прилошало, може да има някакъв здравословен проблем ” съобщи тя.
Съдът остави лидера в ареста.

Припомняме, че случаят стана в региона на 122 км, посока София. Тирът минал през мантинелата в насрещното платно и се сблъскал с ауди, в което са пътували бременната Северина Коралска и брачният партньор й Ивайло Минчев. Преди да се вреже в лекия автомобил на Ивайло и Северина, камионът е блъснал спешна количка за ремонт. След удара минал през мантинелата и по този начин се стигнало до съдбовния конфликт. На място умират водача и девойката, а лидера на ТИР-а е откаран в болница. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР