Снимка Станислав Недков, ФейсбукПрезидентът на Българската федерация по ММА Станислав

...
Снимка Станислав Недков, ФейсбукПрезидентът на Българската федерация по ММА Станислав
Коментари Харесай

Станислав Недков: Не трябва да позволяваме на сбирщина без CV-та и без ден стаж, мутреси и провалени политици, да управляват

Снимка Станислав Недков, Facebook

Президентът на Българската федерация по ММА Станислав Недков изрази своето мнение за идващото държавно управление с обява във Facebook:

" ПОДМЯНА
Не съм член, нито съм привързан по какъвто и да било метод с ГЕРБ. 
Искам ясно да кажа, че като жител почитам демокрацията, а като политолог знам, че нейн главен принцип е ръководство произлязло от болшинството от народа. 
След, като 837 671 българи са дали своят вот за ГЕРБ и те печелят с разлика от 8.52% пред втория Има Такъв Народ, всичко друго от държавно управление с присъединяване на ГЕРБ и министър председател Борисов ще бъде замяна на вота и обеден обир.

Не би трябвало да разрешаваме на пасмина сред неподготвени хора, без CV-та и без ден работен стаж, дружно с мутреси и провалени политици да ръководят страната, да ни постановат своите извратени идеологии и да рискуваме да загубим милиарди от Европа, която ще ни спре фондовете.

В миг на здравна и икономическата рецесия България се нуждае от устойчиво държавно управление и добре признати в европейските институции водачи.
Затова занапред споделям, че в случай че в идващото държавно управление не взе участие партията получила най-голяма поддръжка от българските жители, аз пръв ще изляза на митинг. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР