Снимка: СпорталМладият тим на Славия отпадна от Лига Европа, след

...
Снимка: СпорталМладият тим на Славия отпадна от Лига Европа, след
Коментари Харесай

Славия озори Хайдук, но загуби и е аут от Европа

Снимка: " Спортал "

Младият отбор на Славия отпадна от Лига Европа, откакто загуби и втория си дуел с Хайдук от втория прелиминарен кръг. Българите се бориха мъжки и стигнаха до два гола, само че хърватите вкараха три и по този начин не престават напред с общ резултат 4:2 (първият мач в Сплит приключи 1:0 за домакините).

Резултатът бе открит от гостите в 24-ата минута при първото рисково състояние на Хайдук. Резервата Станко Юрич бе открит в наказателното поле и с удар с глава даде преднина на хърватите. В самия завършек на полувремето Славия стигна до изравняването. Карабельов бе изритан на границата на наказателното поле и съдията уточни бялата точка. Зад топката застана Галин Иванов и невъзмутимо осъществя.

 
В началото на втората част Славия се опита да наложи териториален напън, само че той не донесе до нищо. В 55-ата минуута пък гостите стигнаха до нова преднина. При една обстановка в наказателното поле Владислав Узунов игра с ръка и съдията уточни бялата точка. От наказателния удар капитанът Мийо Чакташ осъществя. В 70-ата минута Славия още веднъж стигна до равнене. Славчо Шоколаров получи топката на чиста позиция в наказателното поле. Ударът му бе блокиран, само че добавката на Йомов с коляно влезе в опразнената врата. Кактас в 86-ата мин. постави точка на разногласието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР