Снимка: Полина Паунова, фейсбукЖурналистката от Свободна Европа Полина Паунова припомни,

...
Снимка: Полина Паунова, фейсбукЖурналистката от Свободна Европа Полина Паунова припомни,
Коментари Харесай

Паунова: Борисов призна, че една от снимките в спалнята му е автентичвна. Ако ражданин си остави така пистолета, ще чу го вземат

Снимка: Полина Паунова, фейсбук

Журналистката от " Свободна Европа " Полина Паунова напомни, че предишното лято тогавашният министър председател Бойко Борисов си е признал, че една от фотосите в спалнята му е автенгична. Според нея, е време управляващите да се задействат.

Ето какво написа тя в профила си във фейсбук:

" Още предишното лято Бойко Борисов призна, че една от фотосите от спалнята му е автентинчна. Тая, на която “сладко си спинка ”. На нея обаче се вижда револвер на нощното шкафче. 
Ако елементарен жител си остави по този начин револвера, без да е спретнат и обезопасен (по метода, по който предписва законът) оръжието се лишава. След инспекция от Столична дирекция на вътрешните работи и работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР), несъмнено. 
Ако Бойко направи това… вижте какво следва ;)))) 
Впрочем, от Столична дирекция на вътрешните работи изясняват, че с цел да са сигурни в тази ситуация би трябвало да се откри мястото и датата на нарушаването. 
Мястото е известно. Резиденция Бояна. Датата също е известна, от инспекцията, която прокуратурата направи на фотосите ".



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР