Снимка: pixabayВандали обръщат кофи за боклук в София. Мъже с

...
Снимка: pixabayВандали обръщат кофи за боклук в София. Мъже с
Коментари Харесай

Провокация с боклука в София преди изборите

Снимка: pixabay

Вандали обръщат кофи за отпадък в София. Мъже с качулки обикалят центъра и вадят отпадъците от контейнерите.

От компаниите за сметоизвозване получават сигнали, че в тъмните часове на денонощието това е всеобща процедура, оповестява Нова телевизия.  

Двамата мъже, които обърнали кофата, избягали без да обяснят какво ги е предиздвикало да извърнат контейнера. Цветанка Колева видяла вандалите и се пробвала да ги спре. “Виждам две момчета движат се по тротара скачат върху кофите, събарят ги. И аз им направих забележка: „ Защо събаряте кофите? ” и те ми споделят: „ Спокойно! Ние сме от чистотата ”. Е, по какъв начин ще сте от чистотата, като обръщате кофите ”, показа тя.

Минути след вандалската демонстрация на място пристигнаха и двама от шефовете на сметоизвозващата компания. „ От една седмица насам всяка вечер се обръщат кофи, изкарват се на средата на улицата. Тъкмо съберем на едно място боклука след половин час на друго място обърнати кофи ”, разяснява Ивайло Даховски, шеф на сметоизвозваща компания.

„ На долу с главата и има хора, които се обаждат и пускат недоволство, началника се обажда и ние се връщаме още веднъж ”, разяснява чиновник в сметосъбирането.

 Освен да вадят боклука, вандалите чупели и контейнерите, оплакаха се от компанията, която извозва отпадъците. Подозират и че изненадващите среднощни акции имат връзка с идния локален избор. „ В края на краищата боклукът няма цвят, има аромат. Да престанат. Има 4 дни до изборите, в случай че е обвързвано с изборите ”, съобщи още Ивайло Даховски.

Полицията е сезирана, само че арестувани към момента няма.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР